Вечерна богослужба за празникот на светите славни и сефални апостоли Петар и Павле – Петровден

"Вечерна богослужба за празникот на светите славни и сефални апостоли Петар и Павле – Петровден"

На 11.07.2021 год., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј, служеше Вечерна богослужба за празникот на светите славни и сефални апостоли Петар и Павле – Петровден, во митрополитскиот соборен храм  Св. Никола, во Куманово.