Вечерна богослужба на Рождество на Пресвета Богородица

"Вечерна богослужба на Рождество на Пресвета Богородица"

На 20.09.2020 година, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, служеше Вечерна богослужба во храмот на Рождество на Пресвета Богородица, во манастирот свети Јоаким Осоговски, во Крива Паланка.