Вечерна со простување

"Вечерна со простување"

На 22.02.2015 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше вечерна богослужба. После вечерната следеше меѓусебно простување со свештенството и верниците.