Вечерна на празникот Собор на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили

"Вечерна на празникот Собор на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили"

На 20.11.2020 година, во навечерието на празникот Собор на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба во храмот на светите Архангели во Куманово.