Вечерна богослужба во с. Мршевци – Куманово

"Вечерна богослужба во с. Мршевци – Куманово"

На 20 мај 2015 година, во храмот на Вознесението Христово во с.Мршевци – Куманово, Неговото Високопреосвештенство, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше празнична Вечерна богослужба.