Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски

"Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски"

На 6 август 2015 година, кога Црквата го слави споменот на Успението на света Ана, во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка, Високопреподобниот архимандрит Никола служеше Вечерна богослужба. На Вечерната богослужба присуствуваа Нивните Високопреосвештенства, митрополитите Тетовско-гостиварски г.Јосиф и Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф.