Вечерна богослужба за празникот Благовештение на Пресвета Богородица

"Вечерна богослужба за празникот Благовештение на Пресвета Богородица"

На 06.04.2021 год., во митрополитскиот соборен храм Св. Никола, во Куманово, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот Благовештение на Пресвета Богородица.