Вечерна богослужба за празникот на св. маченик Ѓорѓи Кратовски

"Вечерна богослужба за празникот на св. маченик Ѓорѓи Кратовски"

На 23.02.2021 г., во храмот св. Ѓорѓи Кратовски,  во Кратово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот на св. маченик Ѓорѓи Кратовски, свештеномаченик Власиј Севастиски, праведна царица Теодора.