Вечерна богослужба и Молебен на свети Јоаким Осоговски

"Вечерна богослужба и Молебен на свети Јоаким Осоговски"

На 28.08.2014 година, во предвечерието на славата на свети Јоаким Осоговски и преподобен Јосиф Спилеот, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, служеше Вечерна богослужба и Молебен на свети Јоаким Осоговски во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка.