Вечерна богослужба во Кратово

"Вечерна богослужба во Кратово"

На 10 септември 2017 година, во навечерието на празникот на отсекувањето на главата на свети Јован Крстител, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше Вечерна богослужба во храмот на свети Јован Крстител во Кратово.