Вечерна богослужба на Успение на Пресвета Богородица

"Вечерна богослужба на Успение на Пресвета Богородица"

На 27.08.2014 година, во предвечерието на Успението на Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, служеше вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка.