Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски

"Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски"

На 27 август 2015 година, во навечерието на празникот на Успението на Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, служеше Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка.