Вечерна богослужба во Куманово

"Вечерна богослужба во Куманово"

На 20 април 2017 година (четврток од Светлата Седмица), во навечерието на празникот на Пресвета Богородица „Животоносен источник“, во храмот на света Петка во Куманово Неговото Високопреосвештенство, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше Велика вечерна богослужба.