Царски часови и Вечерна богослужба на Велики петок во Куманово

"Царски часови и Вечерна богослужба на Велики петок во Куманово"

На 18 април 2014 година, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф отслужи Царски Часови и Вечерна богослужба, на која символично се соврши симнувањето од Крст и положувањето во Гроб на Христовото Пречисто Тело.