Осветување на храм на Вознесението Христово во село Пчиња

"Осветување на храм на Вознесението Христово во село Пчиња"

На 9.06.2016 година, кога го славиме Вознесението Христово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф изврши мало осветување на храмот на Вознесението Христово во село Пчиња – Кумановско.