Заупокојна Литургија во манастирот Св. Јоаким Осоговски

"Заупокојна Литургија во манастирот Св. Јоаким Осоговски"

На 07.11.2020 г., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, служеше Заупокојна Литургија во манастирот на Св. Јоаким Осоговски, во Крива Паланка.