Заупокојна Вечерна богослужба

"Заупокојна Вечерна богослужба"

На 06.11.2020 г., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, служеше Заупокојна Вечерна богослужба во манастирот на Св. Јоаким Осоговски, во Крива Паланка.