Започна со работа црковниот информативен портал „Литургија.мк“

"Започна со работа црковниот информативен портал „Литургија.мк“"

Започна со работа црковниот информативен портал „Литургија.мк“. Истиот ќе ги опфаќа следниве содржини: новости од МПЦ – ОА и од православниот свет, разни соопштенија поврзани со нашата Црква и, воедно, приказ на современи текстови, ставови и поуки за православната вера.

Сајтот може да го посетите на следниов линк https://liturgija.mk/

42_n