Нарачка на книги

Напомена: Во моментов примаме нарачки и вршиме достава единствено на територијата на Република Македонија.

Подолниот калкулатор искористете го за да ја пресметате сумата што треба да ја уплатите за успешно да го извршите процесот на нарачка на книги од нашиот издавачки оддел. Откако ќе ја пресметате сумата, уплатата извршете ја по следниот шаблон:

Копија од уплатницата, заедно со списокот на книги и количината за кои е извршена уплатата, и податоците за контакт (Име и презиме, телефонски број), испратете ги на следната електронска адреса: eklisijast@gmail.com. Вообичаено, во следните два дена ќе бидете исконтактирани од одговорните лица.

Издание Бр. стр. Цена Примероци
„Автокефалноста на Македонската Православна Црква - Охридска Архиепископија“, Митрополит Јосиф Пејовски, Архимандрит Григориј Настески 204 стр. 120 МКД
„Благобитие: Христолошко устројство на човечката личност“, Архимандрит Григориј (Настески) 779 стр. 600 МКД
„Несвети, а свети и други приказни“, Епископ Тихон Шевкунов 594 стр. 500 МКД
„Дарувајте љубов“, Св. мч-чка царица Александра Романова 97 стр. 150 МКД
Статии на Велики Петок 69 стр. 150 МКД
„Биоетика на репродуктивните технологии“, М-р Филип Становски 150 стр. 150 МКД
„Пастирство“ 1. том, Митрополит Антониј Сурошки 316 стр. 300 МКД
„Пастирство“ 2. том, Митрополит Антониј Сурошки 314 стр. 300 МКД
„Подвигот во нашиот живот“, Св. Исаак Сирин 80 стр. 100 МКД
„Азбука на православниот живот“, Свештеник Димитриј Каплун 71 стр. 100 МКД
„Господовата трпеза“, Протопрезвитер Николај Афанасиев 176 стр. 200 МКД
„Православен катихизис“, Св. Филарет Московски 182 стр. 200 МКД
Вкупно за плаќање: , 00 МКД