E Diela e Orthodhoksisë

"E Diela e Orthodhoksisë"

Në 8 Mars 2020, kur Kisha jonë e Shenjtë feston Dielën e Orthodhoksisë, në Kishën e Shën Dhimitrit në Kriva Pallanka, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif, kreu Liturgjinë Hyjnore të shën Vasilit të Madh. Besimtarët u kunguan me Misteret e Shenjta të Krishtit.