E Diela e shën Grigor Pallamait

"E Diela e shën Grigor Pallamait"

Në 15 Mars 2020, në javën e dytë e Kreshmës së Madhe, kur Kisha jonë e Shenjtë feston kujtimin e shën Grigor Pallamait, në Kishën katedrale e Shën Nikollës në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif, kreu Liturgjinë Hyjnore të shën Vasilit të Madh. Besimtarët u kunguan me Misteret e Shenjta të Krishtit.