Света Литургија на празникот на Влегувањето Господово во Ерусалим – Цветници

"Света Литургија на празникот на Влегувањето Господово во Ерусалим – Цветници"

На 25.04.2021 год., во храмот на Св. Петка, нас. Бедиње, Куманово, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј  служеше Света Литургија на празникот на Влегувањето Господово во Ерусалим – Цветници.