Вечерна богослужба за празникот на Раѓањето на св. Јован Крстител

"Вечерна богослужба за празникот на Раѓањето на св. Јован Крстител"

На 06.07.2021 год., во храмот на Св. Јован Крстител, во Кратово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот на Раѓањето на св. Јован Крстител – Иванден.