Вечерна богослужба за празникот на Пренесувањето на моштите на св. маченик Георгиј Кратовски

"Вечерна богослужба за празникот на Пренесувањето на моштите на св. маченик Георгиј Кратовски"

На 07.06.2021 год., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот на Пренесувањето на моштите на св. маченик Георгиј Кратовски, во храмот на Св. Георгиј Кратовски, во Кратово.