Правило за Божикниот Пост 2021/22

Достапни за преземање материјали поврзани со Великиот пост

Аудио библиотека: Рождество на Пресвета Богородица

Аудио библиотека: Надминување на депресијата

Аудио библиотека: Огласително слово за Пасха

Аудио библиотека: Плодот на постот

Аудио библиотека: Поука за втората недела од Великиот пост

Недела сиропусна [богослужба од Посниот триод]

Достапни за преземање материјали за Великиот Пост

Недела месопусна [богослужба од Посниот триод]

Недела на блудниот син [богослужба од Посниот триод]

Инфографик: Подготвителни недели пред Великиот пост