Правило за Божикниот Пост 2021/22

Света Литургија во Неделата дваесет и трета по Педесетница

Света Литургија на празникот на св. апостол Филип и св. Григориј Палама, архиепископ Солунски

Вечерна богослужба за празникот на св. апостол Филип и св. Григориј Палама, архиепископ Солунски

Света Литургија на празникот на св. Јован Златоуст

Доделување благодарници и одликувања за особен придонес во изградбата на храмот на Светите Архангели, во Куманово

Света Литургија во Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили

Вечерна богослужба за Неделата дваесет и втора по Педесетница и празник на Соборот на свети Архангел Михаил и другите небесни бестелесни сили

Св. Литургија на празникот на Обновување на храмот на св. великомаченик Георгиј Победоносец во Лида

Вечерна богослужба за празникот на Обновување на храмот на св. великомаченик Георгиј Победоносец во Лида

Света Литургија во Неделата дваесет и прва по Педесетница

Света Литургија во Неделата дваесетта по Педесетница