Вечерна богослужба за празникот на преподобна Параскева – Петковден

Света Литургија во Неделата осумнаесетта по Педесетница

Вечерна богослужба за Неделата осумнаесетта по Педесетница

Света Литургија на празникот Покров на Пресвета Богородица

Oсветување на Крст во с. Мождивњак

Света Литургија во Неделата шестнаесетта по Педесетница

Осветување на новоизградениот храм на Св. Лидија Македонка и Света Литургија, во Св.Николе

Света Литургија на празникот Воздвижение на Чесниот и Животворен Крст Господов

Вечерна богослужба на празникот Воздвижение на Чесниот и Животворен Крст Господов

Света Литургија во Неделата четиринаесетта по Педесетница, пред Воздвижение

Вечерна богослужба за Неделата четиринаесетта по Педесетница, пред Воздвижение

Света Литургија на празникот Рождество на Пресвета Богородица

Вечерна богослужба за празникот Рождество на Пресвета Богородица